perjantai 29. helmikuuta 2008

Valinnan vaikeus

Rakkaus raha työ perhe vapaus tarpeellisuus itsenäisyys kuuluisuus urakehitys maine ja kunnia uni terveys seesteisyys mielenrauha ystävät harrastukset koti-illat elämykset matkustelu ylellisyys yksinkertaisuus kauneus rauhallisuus luovuus tyyneys unelmat saavutukset laakereilla lepäily mystiikka eksotiikka hyvä arki maailmanrauha ja ihmisillä hyvä tahto

Voi hyvä haltijatar, vaihda sauvaa
sellaiseen, joka toteuttaa enemmän kuin kolme toivetta

Runotorstain 81. haaste

5 kommenttia:

Tuima kirjoitti...

Hengästyttävä! Ja hyvän haltijan apua tarvitaan, jotta valinnan vaikeutta ei olisi.

Markku kirjoitti...

Hieno runo! Sanat puskivat vasemmalta oikealle rivi riviltä ja rauhoittuivat ennen rivin loppua. Minulle tuli mieleen lipun liehunta. Supernopea liike hidastuu, vaimenee ja edelleen nopeana yhtäkkiä pysähtyy.

utuinen kirjoitti...

Oi sitä vauhtia! Niin to-day-menoa, ja miten ihanasti runosi vie meidät toivoon ja rauhaan! Kiitos!

Genoveeva kirjoitti...

Vähän kuin vuoden kierto, päättyy joulun tunnelmiin ja johonkin oleelliseen kunnes taas räjähtää toiveina ilmaan - raketteina.

Careliana kirjoitti...

Oh! Pakko myöntää, että te olette löytäneet runostani paljon sellaisiakin ulottuvuuksia, joita en siihen ole lainkaan tietoisesti kirjoittanut... Mutta niinhän se on, että runoissa (kuten maalauksissa ja kaikissa muissakin taiteellisissa tuotoksissa) on kaikkea sitä mitä niissä nähdään. Kiva että olette tykänneet!