torstai 31. maaliskuuta 2011

Plastiikkaprinsessa ja poroprinssi

Nämäpä kaksi ne yhteen soppii
huomenna mennään pussauskoppiin
kiireen vilkkaa kihloihin
viipymättä vihille

Hääyön jälkeen haetaan eroa
eipäs
juupas
eipäs
juupas
Kumpi ehtii ensin
kumpi useammin?

Loppujen lopuksi kuitenkin
tarina jatkuu
niin kauan kuin Seiska myy

* * *

Tällainen juttu pälkähti yhtäkkiä päähäni, kun silmäilin Seiskaa (jota meille ei tietenkään ikinä osteta) (koska se tulee tilattuna) (mutta tietysti vain TV-ohjelman takia!) ja huomasin erään pariskunnan seikkaperäisiä vaiheita kuvaavan artikkelin lopussa saman sanan, joka on myös Runotorstain viikon aiheena: Jatkuu...

4 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Ajan hermolla oleva runo, ja ihan sama, ketkä ne päähenkilöt ovat, sillä heidän jälkeensä tulee toisia ja heitä ennen oli toisia ja homma jatkuu, jatkuu.

Ari kirjoitti...

Eipä tiennyt meikäpoika, kun kihloihin meni, että kihlaus on lupaus avioliitosta. Vasta myöhemmin kuulin. No, hyvin kävi: naimisiin mentiin ja yhteiselo jatkuu.

Anonyymi kirjoitti...

Voi herrajjestas ettei oo parempaa tekemistä.

Careliana kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Kuten Susu totesi, näitähän on riittänyt maailman sivu ja varmaan tulee riittämäänkin. Se on aika paradoksaalinen ilmiö: me tavikset, suuren yleisön edustajat, kyllä pidämme näitä tapauksia lähinnä säälittävinä ja suorastaan toivomme, että lehdet lakkaisivat kirjoittamasta heidän vaiheistaan, koska silloin heillä saattaisi olla paremmat mahdollisuudet järjestellä elämäänsä kuntoon ja hakea sille terveempää sisältöä kuin palstantäytteenä keekoilu. MUTTA sitten taas toisaalta, kun ne lehdet kuitenkin näistä tapauksista kirjoittavat, niin kylläpä me tavikset niitä juttuja aina jaksamme lukea ja taivastella; kaipa siitä tulee jonkinasteinen ylemmyydentunne, että menipä omassa elämässä miten tahansa, niin ei nyt NOIN huonosti sentään. Häilyvä on viihteen ja inhorealismin raja!