perjantai 8. kesäkuuta 2012

Rusinoita pullasta

Runotorstaissa muistellaan tällä kertaa vanhoja kunnioitettavan 250 haasteen täyttymisen kunniaksi: tarkoitus olisi valita matkan varrella syntyneistä torstairunoista "se, johon itse olet tyytyväisin tai se josta katsot oppineesi eniten tai joka on omalla tavallaan ollut sinulle kirjoittamisessasi käänteentekevin." 


Haastava tehtävä. Vaikea päättää. Vastaan kaikkiin mainittuihin kohtiin:


Ehkä - ja tämä on sitten tosi vahva ehkä - itse olen tyytyväisin tähän tekstikatkelman perusteella syntyneeseen rakkausrunon tapaiseen. Yleisesti ottaen huomaan saaneeni parhaat inspiraationi juuri tekstikatkelmista. Myös musiikkihaasteet ovat olleet mieluisia.Opettavaisimpana on puolestaan jäänyt mieleen tankerohaaste. Kyseistä runomuotoa en ollut ennen kokeillutkaan, enkä itse asiassa sen jälkeenkään, vaikka muotosidonnainen runoilu olikin minusta tosi mukavaa.

Käänteentekevimmäksi voisi kuvata tätä ajatelmatyyppistä runon ja kuvan yhdistelmää - siinähän on käänteisyyttä ihan jo kirjaimellisestikin, ja lisäksi se taisi olla ensimmäinen osallistumiseni Valokuvatorstaihin (melkein kyllä viimeinenkin). Kyseinen kuva saattaa edelleenkin olla onnistunein otokseni kautta aikain - rakastan kyllä hyviä valokuvia ja tykkään kuvailla itsekin, mutta itsellä on valitettavasti sillä saralla vielä toistaiseksi intoa huomattavasti enemmän kuin taitoa - ja kyllä voin tuon ajatuksenkin edelleen allekirjoittaa!

Tästä eteenpäin! Jatkakaamme harjoituksia.

Ei kommentteja: