sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri


Moikka moi, kiva nähdä taas! Kiitos kun kaivoit minut varaston uumenista (saanko muuten mainita, että se ruohonleikkuri haisee aika inhalta - voisin vinkata vaikka joulupukille, että toisi teille vihdoin ensi kesäksi sen erillisen ulkovaraston, nimittäin minulla sattuu olemaan vähän niinku sisäpiirisuhteita siihen suuntaan...) ja laitoit valotkin saman tien päälle!

Tiedän - no niin niin, tietysti tiedän, olenhan tonttu eli tiedän kaiken - että sinulla on ollut aika raskas syksy etkä ole ehtinyt uhrata ajatustakaan koko joululle. Mutta nyt kun se hankalin vaihe on takanapäin, voimme taas yhdessä aloittaa virittäytymisen tuohon ihanaan rauhoittumisen ja yhdessäolon juhlaan, vai mitä! Minulla on kuule idea: mitäs jos taas parin vuoden tauon jälkeen kirjoittaisimme yhdessä joulukalenteria! Aakkostarinoiden Neo on antanut aiheetkin valmiiksi joka päivälle:


Ei oteta mitään  paineita kuitenkaan, eihän joulun alla kannata turhia stressata - siinäpä sinulle muuten tärkeä asia muistettavaksi! Kirjoittaminen on kuitenkin mukavaa ja rentouttavaa puuhaa, juuri sopivaa joulunalusajanvietettä (huomaatko, me tontutkin olemme käyneet kielioppitunneilla ja osaamme yhdyssanoja, jotka ovat yhtä pitkiä kuin partamme!).

Joo, kivaa! Kivaa nähdä taas ja kivaa odottaa ja viettää joulua yhdessä! Oikein hyvää ja rentouttavaa adventtiaikaa sinulle, ja kaikille lukijoillesi ja ystävillesi myös!

Partaisin terveisin
henkilökohtainen joulutonttusi Jonttu

Ei kommentteja: